Een pluizige bol met een lange staart, die acrobatisch door de dunste twijgen slingert op zoek naar insecten en zaden. Buiten het broedseizoen vormen ze hechte familiegroepen die gezamenlijk op voedseltocht gaan .
F
M
+187
hebben hem ook
Ook waargenomen door
- Favoriet van
Reacties
Inloggen
om een reactie achter te laten.
Nog geen reacties