De Noddy is een donkere sternachtige vogel die veel voorkomt in tropische en subtropische wateren. Hij heeft een donkerbruin verenkleed, een lichte, bijna witte, kap op de kop en een scherp gepunte snavel.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Essentiële cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit, terwijl analytische cookies ons helpen begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken zodat we deze kunnen verbeteren.
Cookie Voorkeuren
Pas uw privacy-instellingen aan
Kies welke cookies u wilt toestaan. Noodzakelijke cookies zijn altijd ingeschakeld voor de basisfunctionaliteit van de website. U kunt uw voorkeuren altijd later wijzigen via de cookie-instellingen in de footer.
Noodzakelijke Cookies
Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van de website en kunnen niet worden uitgeschakeld.
Analytische Cookies
Helpen ons begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we deze kunnen verbeteren.